Na het onnodige verlies van verleden week mocht de Heulse brigade nu aantreden voor een heuse derby in en tegen het uit de 3e klasse gedegradeerde vv Maasdijk.
Over de eerste helft kan ik kort zijn, die was namelijk tranentrekkend slecht van beide kanten…
Maasdijk kwam na 5 minuten ietwat gelukkig op voorsprong en Quintus probeerde de hele eerste helft de gelijkmaker te forceren , de intenties waren goed maar de uitvoering hield niet over, ja Rob kon alleen op de keeper af( keeper redde knap) en Bram schoot een vrije trap bovenop de lat maar daar hield het ook wel mee op qua kansen, Maasdijk kwam ook maar 1 of 2 keer in de zestien van de Heulenaren maar konden ook geen gevaar stichten.1-0 was de ruststand en met de wetenschap dat de tweede helft alleen maar beter kon zochten de toeschouwers de kantine op.
De tweede helft werd niet veel beter maar wel levendiger,
Quintus moest komen en Maadijk probeerde met snelle counters gevaar te stichten
Qua kansen had Quintus minimaal gelijk moeten spelen maar net als vorige week stond het vizier niet op scherp, en toen 10 minuten voor tijd een prachtige vrije trap van Remco via de onderkant van de kruising weer het veld in stuiterde wisten de meegereisde Heulse supporters wel hoe laat het was…eindstand 1-0.
Matige wedstrijd,  op zijn Westlands veel inzet en strijd van beide teams en een gelukkige winnaar.
De 3e helft was gelukkig oergezellig !
Na een weekje de wonden likken mogen de Heulenaren volgende week thuis tegen Wanica Stars proberen de 3 punten binnen te halen om zo niet te ver achter te komen op de eerste vier plekken in deze 4e klasse.