Zo, de kop is eraf. Na wat oefen- en bekerwedstrijden mochten de mannen van nieuwe hoofdtrainer Richard aantreden voor de eerste competitiewedstrijd thuis tegen HMSH.

Quintus moest zich door een behoorlijk aantal blessures wat aanpassen maar begon vol overgave aan de opdracht om de drie punten in De Heul te houden.

Binnen één minuut lag de 1-0 al in het net. Dion schoot raak na een gekraakt schot en drie minuten later had de 2-0 al op het scorebord kunnen staan, maar Rob prikte net naast na goed aangegeven van Dean. Quintus was duidelijk beter maar had moeite om echt gevaarlijk te worden, de gasten die het spel vooral vertraagden kwamen zelden voor het doel van keeper Robin. Toch kwam de gelijkmaker vijf minuten voor het rustsignaal na geknoei in de achterhoede.  Gelukkig kwam Quintus in de laatste minuut weer op een verdiende voorsprong. Na een goede aanval werd de achterlijn gehaald en schoot Rob de voorzet binnen Ruststand 2-1.

In de eerste minuut van de tweede helft had de vroegtijdige beslissing kunnen vallen maar de bal werd naast geschoten. Hierna ontstond een rommelige, matige tweede helft van Heulse zijde. Bijna alle persoonlijke duels werden verloren en dan maak je het jezelf moeilijk en als je dan ook de kansen niet benut is er altijd nog die beruchte voetbalwet en dus was de 2-2 na 20 minuten wel logisch. Quintus wilde zo graag, liep zichzelf een beetje voorbij maar mocht keeper Robin tot twee keer dankbaar zijn dat de schade niet nog erger werd. Toch kwam de thuisclub weer op voorsprong. Jip haalde de achterlijn en weer Dion schoot de bevrijdende 3-2 binnen. Vijf minuten voor tijd krulde Jip vanaf rand 16 meter de 4-2 in de kruising en was 4-2 tevens de eindstand.

De eerste drie punten zijn binnen, de kop is eraf en volgende week mogen we naar PGS Vogel.

Bestuur