Beste dames en heren,

Zoals jullie wellicht al hebben gezien op social media zal op 12 oktober weer een evenement plaatsvinden op Quintus in de sporthal (2). De naam van het evenement is:” Dorstig: Tropical Edition “.De opzet is wat anders dan iedereen gewend was waarbij we mikken op een wat ouder publiek dan voorheen, waarbij het doel is dat de feestavond weer een ouderwets gezellige avond wordt met een zo hoog mogelijke opbrengst voor Quintus! Zowel voor de voetbal als voor de handbal. Het belangrijkste is dat we de zaal weer eens lekker vol krijgen, hiervoor hebben we de kaartprijs ook wat laten zakken naar €10,-. De line up bestaat uit Rob van Veen, DJ Layon Nais en Bass Chaserz. Je kunt de kaarten onder andere via de selectiespelers verkrijgen en daarnaast vanaf 12 september ook bij de verschillende verkooppunten die zijn te vinden op de facebookpagina. Vergeet ook je vrienden en vriendinnen niet uit te nodigen! Laten we er met zijn allen een top avond van maken!!

Link naar evenementenpagina:

https://www.facebook.com/events/2207078682917755/

Met vriendelijke groet,

Organisatie Dorstig