Het is alweer dik een week geleden dat het legendarische hokkentoernooi is gespeeld op ons mooie Quintus. Met een deelnemersaantal van 30 teams en nog een aantal op de wachtlijst zaten we wederom vol! De gehele middag heeft Tim Hofstede met zijn compagnon Rob van Steekelenburg de +\- 700 bezoekers vermaakt met de nodige dans- en meezing-platen. Na de poulefase heeft Hok Ut Gaatje laten blijken dat zei de allerslechtste waren, waarmee de Elcinco-poedelprijs binnen werd gesleept. De Sweeper (het tussendoorspel) liep niet zo vanzelf als de rest van het weekend, wat overigens 100% valt te wijten aan de leverancier en zeker niet aan de sponsor, aangezien niemand van tevoren wist dat het apparaat het uithoudingsvermogen van Sugar Lee Hooper had. Dit spel werd uiteindelijk gewonnen door team: ‘’Angst voor een leeg glas bier’’. Het toernooi werd na een mooie finale gewonnen door: DHS, die ook al jaren deelnemen aan ons mooie toernooi. De avond werd afgesloten met de zangkunsten van the one and only Koos Jansen, waarna de opruimploeg binnen no time de kantine weer aan kant had!
De afgelopen dagen hebben we weer hele mooie reacties gehad, aangezien het wederom een groot succes was. We hebben hiermee zelfs de krant gehaald! Hiervoor willen wij uiteraard alle sponsoren bedanken, aangezien de club en wij als organisatie niet zonder hen kunnen, hierbij is een extra dankwoord aan Kubo op zijn plaats. Kubo is niet voor niets al jaren een deel van de naamgeving van het jaarlijks terugkerende toernooi. Naast de sponsoren hebben wij ook onze vrijwilligers die voor dag en dauw bezig zijn om ons mooie Quintus in de vaart te houden. En laat duidelijk zijn, dit gaat verder dan alleen een hokkentoernooi in de laatste week van mei. Een heel groot deel van de 52 weken per jaar wordt er gewerkt om ons mooie cluppie te laten voort bestaan. Dit wordt gerealiseerd door een mooi team met een Quintus hart van goud, die allemaal hetzelfde doel hebben, namelijk: een sportieve plek creëeren voor een ieder die het voetbal lief is. Denk hierbij aan: een trainer, een hulptrainer, een leider/coach, een grensrechter, een scheidsrechter, een vlagger, een verzorger,een speler, de ouders, een coördinator, een scheidsrechterscoördinator, een wedstrijdsecretaris, een technische commissie, de sponsorcommissie, de barcommissie, het bar-personeel, de webmasters, een jeugdvoorzitter, een algehele voorzitter, een materiaalman, de opruimploeg, de lijnentrekker, en waarschijnlijk vergeten we er nog een paar, Welke jullie mogen aanvullen. Met zijn allen doen wij onze stinkende best om dat mooie cluppie uit De Heul te laten voortbestaan!
Laten we dit vooral blijven doen, en daarnaast zijn we altijd op zoek naar versterking voor wat voor functie dan ook! Dus schroom je niet en laat ons weten waar je ons zou kunnen versterken!

Daarbuiten willen wij iedereen die heeft bijgedragen aan de editie: Hokkentoernooi 2019 bedanken voor jullie inzet!!

Jan Kester zou zeggen:
‘’Het leven is mooi aan de hoenderparklaan, De Heul in het westland blijft altijd bestaan!’’

Met een sportieve groet,

Organisatie Hokkentoernooi