De laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen moest gewonnen worden door de Heulenaren en dan ook nog 1 doelpunt meer maken dan concurrent RAS om zodoende de 3e periode te pakken.

Uiteraard begon Quintus voortvarend tegen een HPSV wat met man en macht verdedigde. Het was moeilijk een gaatje te vinden in de hechte defensie maar toch kreeg de thuisploeg een aantal goede kansen. Quintus scoorde dan ook, maar die treffer werd op aanraden van de grensrechter (onterecht) afgekeurd.

Uiteindelijk wist alleen Rob te scoren, zodat de ruststand 1-0 was.

RAS was een half uur later begonnen maar stond al snel 0-2 achter, dus het zag er gunstig uit voor de Heulenaren.

De tweede helft speelde Quintus geweldig,  binnen 10 minuten stond het 5-0. De ene aanval nog mooier dan de andere,  HPSV hoefde niet meer massaal te verdedigen want de wedstrijd was toch gespeeld.

Uiteindelijk stokte de teller bij 9: Rob 4 keer (totaal 5 !), Sean, Bart Kester, Dylan en Bram waren de doelpuntenmakers. Dat Rob nog een penalty miste mocht de pret niet drukken.

Na afloop vormden de spelers een erehaag voor trainer Niels die begeleid door zijn twee zoontjes (pupillen van de week)  voor de laatste keer bij een competitiewedstrijd op de bank zat.

Na een dienstverband van drie jaar gaat Niels onze mooie club verlaten.  Niels bedankt!!

We moesten na de wedstrijd nog een half uurtje wachten op de uitslag van RAS en toen kon het feest losbarsten. Weer heeft Quintus de nacompetitie bereikt waarin SEV de (eerste) tegenstander is.

Een topprestatie van spelers en staf na het rampzalige begin van het seizoen en zo gaat het seizoen nog even verder.

Ook Quintus 2 gaat de nacompetitie in met als doel niet te degraderen.

Dank aan de fa. van Zeijl (Zentoo groep) voor de mooie bloemen en wederom Dirk bedankt voor het mooie feest na afloop…

 

Nog meer uniek beeldmateriaal van Quintus 1, met dank aan Martin van Holsteijn.

https://1drv.ms/f/s!AjBKjLEketmwzBNGh_uGfmub1e40