In een heerlijk lentezonnetje mocht Quintus het thuis opnemen tegen BMT.

Voor de Heulenaren was er maar één opdracht en dat was winnen, om zodoende koploper te blijven in de derde periode.

De eerste helft was leuk om te kijken, Quintus creëerde kans op kans, kwam binnen 20 minuten 2-0 voor (beide keren Rob) maar gaf ook een doelpunt weg.

De 3-1 door Sean viel in de 27e minuut en Quintus had verder weg moeten lopen maar 5 minuten voor de rust kwamen de gasten door wederom een cadeautje op 3-2. Gelukkig schoot Bram de 4-2 nog binnen wat tevens de ruststand was.

Quintus begon erg matig aan de tweede helft en BMT, die nadrukkelijk gevolgd wordt door de KNVB, wilde vooral “lekker” voetballen.
De 4-3 na 20 minuten was eigenlijk gezien het onrustige spel van de thuisploeg wel logisch. Na wat omzettingen bij Quintus was het Sean die 17 minuten voor tijd de beslissende 5-3 binnen schoot.
In het laatste kwartier maakten wederom Sean, Rob en Remco nog een doelpunt zodat de sportieve wedstrijd in 8-3 eindigde.

De mannen van Niels en Eus hebben het binnenhalen van de 3e periode nog steeds in eigen hand. De volgende horde is PGS Vogel.

Deze week plaatste onze <23 zich voor de finale van de Beltona cup op 22 juni in Scheveningen. Echt een TOP prestatie!!

Dank aan onze sponsors EG personeelsdiensten en van der Knaap voor de prachtige zuil waar de (gesponsorde) wedstrijdbal op ligt voor aanvang van de wedstrijd.

 

Bestuur