De competitie gaat een beslissende fase in en iedere wedstrijd is er nu één van aanhaken of afhaken.

Quintus ontving concurrent MSV’71  en voor beide teams stond er veel op het spel.
Quintus begon goed aan de wedstrijd en kreeg de eerste twintig minuten een paar goede kansen maar deze werden niet benut, en zoals het dan vaak gaat, scoort de andere ploeg.

Een prima goal van één van de spitsen van de gasten zorgde voor een domper bij de thuisploeg.
De rest van de eerste helft was van beide kanten wat rommelig, maar toch had Quintus de beste mogelijkheden. De ruststand was 0-1.

De tweede helft was Quintus de bovenliggende partij, er kwamen weer kansen voor Bram, Sean en Robbie, maar het duurde tot de 62e minuut voor de meer dan verdiende gelijkmaker viel. Prima actie van Bram die een splijtende pass gaf op Sean die op snelheid de verdediging aftroefde en koel afrondde: 1-1.
Quintus wilde meer, kwam verdedigend niet in de problemen en was ook gewoon beter. Een kwartier voor tijd weer een goede voorbereiding van Bram en nu was het Robbie die eerder bij de bal was dan de keeper: 2-1.
MSV maakte binnen één minuut gelijk maar het doelpunt werd wegens buitenspel geannuleerd.
De bezoekers probeerden het met veel lange ballen maar kregen geen echte kansen en Quintus had wel de kansen om het duel in het slot te gooien maar de keeper redde bekwaam op grote mogelijkheden van Sean en Bram.
Na 8 minuten blessuretijd klonk het eindsignaal van de warrig leidende scheidsrechter en barstte het feest los voor de Heulenaren.

De georganiseerde 3e helft is nog net even leuker als je (verdiend) gewonnen hebt.

Een woord van waardering voor onze hoofdsponsor EG personeelsdiensten voor het goed verzorgde ontbijt voor de mannen van Niels en Eus.

Wederom dank aan Dirk voor het organiseren van de 3e helft én dank aan de mannen die na afloop alles opgeruimd en schoongemaakt hebben!! (we hebben nog ff lol gehad….).

Quintus doet nog mee voor een plek in de nacompetitie en dat op zich is al een prestatie van formaat na een desastreuze eerste seizoenshelft.

Volgende week mogen we op bezoek bij de aanstaande kampioen Loosduinen.

Bestuur