Deze keer mochten de Heulenaren op bezoek bij TAC’90.

Voor Quintus is iedere wedstrijd een finale, want waar niemand meer een cent gaf voor de kansen op een nacompetitieplek na de desastreuze start van deze competitie, is de realiteit dat Quintus aan een indrukwekkende opmars bezig is.

Het eerste kwartier was aftasten, Quintus creëerde niets en de gastheren leverden één gevaarlijk schot af waar keeper Ruud bekwaam op reageerde.

Toch kwam de thuisploeg na 16 minuten op voorsprong door een vrije trap in de kruising te schieten. Quintus kon aan de bak en gelukkig viel de gelijkmaker al 5 minuten later (Robbie). Er was meer strijd dan goed voetbal maar Quintus werd wel sterker en in de 31e minuut kopte Youri fraai binnen: 1-2.

Hierna volgde het kwartiertje van Onana. De keeper van de thuisclub werd steevast Onana genoemd door zijn medespelers… Laten we zeggen dat hij wél de looks had maar niet het talent van de huidige Ajax doelman. Quintus kreeg twee doelpunten kado van de doelman
(Dean en weer Robbie) en zodoende was de ruststand 1-4.

De tweede helft was een formaliteit. De thuisploeg kreeg nog een strafschop kado in de 21e minuut (2-4), maar werd niet meer gevaarlijk. Quintus kreeg nog wat kansen en maakte nog twee doelpunten in de slotfase (Leon en Youri), waarna de scheidsrechter bij een
2-6 stand voor het einde floot.

In de 4e klasse D is het bloedstollend spannend. Achter de nr. 1 en 2 strijden 8 ploegen om de 3e en 4e plek, alle ploegen staan binnen 3 á 4 punten van elkaar zodat het nog helemaal open ligt.

Volgende week komt MSV’ 71 op bezoek en dat is voor beide teams wederom een “finale”.

Quintus 2 leed een zure en vooral onnodige nederlaag en moet nog vol aan de bak om niet in de problemen te komen.

Bestuur