Quintus mocht dit keer op bezoek bij sv Houtwijk.

De thuiswedstrijd was geëindigd in 1-1, maar nu moest er gewonnen worden door de Heulenaren om de hoop op een goed einde van dit seizoen levend te houden.

De eerste helft was van beide kanten beroerd. Quintus creëerde niks en kwam eigenlijk verdiend op achterstand,  veel ging mis voor de mannen van Niels die onder barre weersomstandigheden maar geen gaatje konden vinden in de hechte defensie van de thuisploeg. 5 minuten voor de rust kwam Quintus dan uit het niets toch op 1-1. Remco schoot op fabelachtige wijze een vrije trap vanaf ruim 20 meter in de kruising.

Ruststand 1-1.

De tweede helft was Quintus de bovenliggende partij. Na een kwartiertje werd een goede voorzet van Bram keihard binnen geschoten door Robbie.

Houtwijk probeerde het wel maar kreeg nauwelijks kansen en Quintus kon profiteren van de geboden ruimtes met de snelle Sean en Bram op de vleugels.
Nadat Jip (die de woorden “een gat in de dag slapen” wel heel letterlijk genomen had) erin was gekomen voor Bram, werd het duel beslist. Een goede actie van Sean die het overzicht hield en een prima pass op Jip gaf, die op zijn beurt onberispelijk binnen schoot: 1-3.

De laatste 10 minuten had Quintus meer kunnen scoren maar uiteindelijk bleef het 1-3.

Het was een matige pot maar de punten gingen mee in de tas naar de Heul.

Volgende week komt RAS op bezoek.

Bestuur