Vooraf teken je voor een punt tegen de koploper, maar achteraf was het éne behaalde punt een zure.

Quintus, de koploper in de tweede periode, ontving de lijstaanvoerder uit Loosduinen.

De eerste helft was nog geen minuut bezig of de Heulenaren kregen al een enorme kans maar helaas werd net naast geschoten.  Quintus liet GDA komen en probeerde in de omschakeling de gasten te verrassen.

Keeper Ruud had twee knappe reddingen en ook zijn collega aan de andere kant moest een paar keer handelend optreden.

De ruststand was 0-0.

De tweede helft was nog maar een minuut bezig of Marlon schoot de thuisploeg op voorsprong,  het fel meelevende thuispubliek ging er eens goed voor zitten (of staan…).

GDA moest nu nog meer komen en Quintus kon gaan counteren.

Na een kwartiertje volgde de gelijkmaker en werd het een heerlijke wedstrijd. De mannen van Niels streden voor iedere meter en keeper Ruud had een paar fantastische reflexen in huis en ook Quintus kwam een paar keer gevaarlijk voor het doel van de gasten.

Vlak voor het einde van de reguliere speeltijd volgde een splijtende pass op Jip die op snelheid langs de verdediger ging en een afgemeten voorzet losliet die koelbloedig binnen gekopt werd door invaller Dean.

De Heul ontplofte en het voelde als loon voor al het harde werken.

Helaas in de 7e minuut (!) van de blessuretijd viel uit een rebound alsnog de gelijkmaker en hoewel misschien terecht gezien het spelbeeld,  ontzettend zuur voor de thuisploeg.

De scheidsrechter liet nog 3 minuten doorspelen waarin Marlon uit frustratie nog een rode kaart “pakte”.

De eindstand was 2-2 , een uitslag die, nadat de kruitdampen van deze geweldige pot opgetrokken waren, toch wel tot tevredenheid stemde.

Wat kan een potje in de 4e klasse toch leuk zijn!

De derde helft (top geregeld Dirk) was druk bezocht en erg gezellig!

Volgende week is GSC ESDO de gastheer.

Bestuur