Vanwege de winterse neerslag van vorige week was een helft van het kunstgrasveld nog niet bespeelbaar op donderdag. Voor de heren van het tweede konden de hardloopschoenen dus uit de kast gehaald worden. Tot er hulp kwam uit onverwachte hoek.

Roel de bakker, tevens oom van speler Kay, heeft op de Bovendijk een spinningzaal. Roel stelde voor dat de tweede selectiespelers hun conditietraining op de spinningfiets kwamen afwerken, geheel door Fast-Sspinning gesponsord.

Met 12 man sterk werd de tocht naar de Bovendijk afgelegd. Toen de seniorengroep om half 9 bezweet de fiets afkwam, was het tijd om een fiets uit te zoeken. Nadat alle fietsen goed afgesteld waren, beklom iedereen zijn stalen ros. Zelfs trainer Kenneth en leider Charley waagden een poging. Dit was echter van korte duur omdat de staf van het tweede duidelijk niet in een al te beste conditie steekt.

Van half 9 tot kwart voor 10 werden de mannen afgebeuld, op verschillende opzwepende nummers en met de nodige tempowisselingen. Er waren enkele spelers die wat moeite hadden om het juiste tempo te vinden of om het verzet op de juiste zwaarte te zetten, maar dat mocht de pret niet drukken.

Via deze weg willen wij Roel bedanken voor zijn enthousiasme en inzet in deze leuke en nuttige les.