Quintus mocht in Maassluis proberen om de tweede overwinning van het seizoen binnen te halen.
Op een stormachtige middag werd het een wedstrijd met twee gezichten.
De eerste helft had de thuisploeg de wind (schuin) mee en kwam Quintus nauwelijks in de buurt van de keeper van MSV en ook de thuisploeg kon niets afdwingen totdat 10 minuten voor de rust een ba,l gedragen door de wind, precies viel tussen de verdediging en de keeper van Quintus en de thuisploeg optimaal profiteerde en zodoende de
1-0 ruststand bewerkstelligde.

De tweede helft had Quintus de wind (schuin) mee en maakte daar ook gebruik van. Binnen vijf minuten kopte Leon op aangeven van Remco de 1-1 binnen en de mannen van Niels gingen op zoek naar meer.
Veel aanvallen van Quintus waren dreigend maar de beste kans in die fase was voor MSV. Keeper Ruud redde een 1 op 1 situatie en de rebound werd tegen een op de grond liggende eigen speler geschoten.
Beide teams hadden niets aan een gelijkspel en probeerden voor de winst te gaan. Het was Quintus wat 10 minuten voor tijd de leiding nam. Een misverstand tussen de keeper en een verdediger, Marlon die goed doorzette, een voorzet die niet meer te missen was door Bram en ineens stond de 1-2 op het scorebord.
MSV nam nu alle risico’s, Quintus kreeg dáárdoor veel ruimte en vlak voor tijd rondde Bram een diepe bal fraai af:
1-3.

De punten gingen mee in de tas naar de Heul en dat was al weer een tijdje geleden.
De opwaartse lijn is al een aantal weken zichtbaar en nu is het zaak om volgende week de thuiswedstrijd tegen TAC’90 te winnen om alsnog met een goed gevoel de winterstop in te gaan.

Bestuur