Na de mededeling afgelopen donderdag van hoofdtrainer Niels dat het huidige seizoen zijn laatste wordt bij de Heulse club moest Quintus op bezoek bij de nummer drie op de ranglijst BMT.
Aangezien de wedstrijd al om 14.00 begon en ik bij een uitermate spannende pot van Q2 stond te kijken (1-0 winst), die pas om 14.00 uur klaar was kwam ik een kwartier te laat bij het vlaggenschip.
Gelukkig werd ik door een trouwe supporter bijgepraat en bleken de Heulenaars al op 0-1 te staan door een doelpunt van Dion.

Quintus liet de tegenstander komen maar kwam zelf dicht bij de 0-2. Helaas lag de keeper van de thuisclub in de weg.
BMT drukte wel maar de verdediging en keeper Ruud gaven geen krimp tot het ineens toch fout ging in de blessuretijd en we met 1-1 aan de thee gingen.

In de tweede helft was het balbezit voor BMT maar Quintus had op de counter de betere mogelijkheden. Helaas drukte de leidsman een negatieve stempel op de wedstrijd en liet hij zich volledig inpakken door de constant om kaarten vragende thuisploeg, wat resulteerde in 2 keer geel voor Robbie en 2 keer geel voor invaller Tim. Nu heb ik natuurlijk wel een Quintus bril op maar als er een VAR was geweest waren alle 4 de kaarten teruggedraaid…want belachelijk….

Maar goed, een kwartier voor tijd met 10 man en de laatste 8 minuten met 9 man zorgden voor nog meer vastberadenheid bij de Heulse brigade en ondanks 2 vrije trappen (na appelleren) in blessuretijd tegen op randje 16 meter hielden de mannen van Niels stand.
1-1 was de meer dan verdiende eindstand.
Complimenten aan de ploeg!
Geknokt met en voor elkaar en ook netjes gebleven tegen de scheidsrechter die om het netjes te zeggen duidelijk zijn dag niet had.
Volgende week komt de nummer twee op de ranglijst, Loosduinen, naar Kwintsheul.

Bestuur