Quintus 1 – HPSV 1, 13-10-18

/, Verslag/Quintus 1 – HPSV 1, 13-10-18

Ook deze wedstrijd eindigde in een deceptie voor de Heulenaren, waar iedereen een grote overwinning verwachtte stond er na 90 minuten echt 3-3 op het scorebord.

Dat Quintus in een dipje zit is wel duidelijk, we krijgen te makkelijk doelpunten tegen (14 in vier wedstrijden) en we scoren op het moment moeilijk.
Ik overdrijf niet als ik zeg dat we iedere wedstrijd ook hadden kunnen winnen….
Maar hadden telt niet en de realiteit leert dat we maar 4 punten uit 4 wedstrijden hebben. Reden tot zorg? Natuurlijk wel, maar laten we niet in paniek raken. Gewoon op de Quintus manier, dus hard trainen, plezier houden, positief blijven endan komen de doelpunten en daarmee de punten echt wel.
Wat erger is dan het gelijke spel gisteren was het gegeven dat Bart de Swart al na 5 minuten per brancard van het veld moest met een op het oog ernstige knieblessure. (sterkte Bart)

Dan de wedstrijd in vogelvlucht…
Eerste helft: HPSV kwam 5 keer in de Heulse zestien meter en scoorde 3 keer en ondanks een enorm overwicht (75- 25% balbezit) kon Quintus de trekker maar twee keer overhalen (Dion en Remco).
De tweede helft was het balbezit 90-10% in Heuls voordeel en de thuisploeg had een soort handbalverdediging opgeworpen. De mannen van Niels en Eus hebben er alles aangedaan en met tomeloze inzet geprobeerd de opgetrokken muur te slechten maar alleen Marlon wist nog raak te prikken en zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Quintus 2 behaalde gelukkig een knappe overwinning op de koploper en hebben dat samen met de tegenpartij nog lang gevierd (mooi om te zien dat het zo ook nog kan in het voetbal).

Volgende week gaan we er gewoon weer voor met zijn allen!

Bestuur

2018-10-14T23:47:04+00:00oktober 14th, 2018|Quintus 1, Verslag|