Met de start van het seizoen 2018-2019 zijn we samen met Jako gestart om een nieuw kledingpakket op te bouwen voor Quintus voetbal. Na en aantal besprekingen met het bestuur en na het zien van verschillende kleding lijnen hebben we een keus gemaakt. De Competition Lijn in de kleur groen. Een kleur die herkenbaar zal zijn voor Quintus voetbal en waar we een compleet aanbod kunnen aanbieden met producten. De samenwerking zijn we aangegaan voor 6 jaar en wij als 100%VOETBAL zijn trots dat we dit mogen gaan leveren. Op de trainingskleding geven we een korting van 20% in de winkel bij 100%VOETBAL. Hierdoor is het nog aantrekkelijker om de kleding aan te schaffen. De prijs is inclusief het bedrukken van Quintus logo en eventuele naam. De wedstrijdkleding zal ook langzaam overgaan naar het merk Jako. De eerste bestellingen zijn gedaan en hopelijk zijn de shirts snel te zien op de velden.

 Kom de kleding maar snel bekijken bij 100%VOETBAL.

Klik HIER voor een overzicht van de kleding