Quintus 1- Laakkwartier 1, 26-05-18

/, Verslag/Quintus 1- Laakkwartier 1, 26-05-18

Onder tropische omstandigheden moest Quintus Laakkwartier van zich afhouden om een plek in de nacompetitie veilig te stellen. Quintus begon goed en kreeg al snel een paar goede kansen en binnen een kwartier kwamen de mannen van Niels en Eus op 1-0 door een rebound van Bram.
De kansen op meer waren er genoeg, maar binnen twee minuten stond de wedstrijd op zijn kop en ineens was het Laakkwartier dat met 1-2 voor stond.
Quintus moest minimaal gelijkspelen dus kon nu vol aan de bak en nog voor de rust kwamen we op gelijke hoogte door een kopbal van Joery.
De ruststand was 2-2.

Na wat koele versnaperingen in de rust ging iedereen er eens goed voor zitten voor de allesbepalende tweede helft.
Laakkwartier moest komen maar kon niet veel gevaar stichten en het was Quintus dat verdiend aan de leiding kwam door een frommeldoelpunt van Daniel.
Hierna werd het wat gezapig, Laakkwartier kon niet en Quintus leunde lekker naar achteren en kreeg genoeg mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien.
Uit het niets kwamen de bezoekers in de 80e minuut op 3-3 en ineens was het weer spannend.
Gelukkig maakte Dion vier minuten later aan alle onzekerheid een eind met de prachtige 4-3, de strafschop in de laatste minuut werd benut door Remco en zo wonnen de Heulenaren onder luid gejuich van de statribune met 5-3 en plaatste zich voor de nacompetitie.

Het was een heerlijke voetbaldag aan de Leeuwerik, het 2e won ruim en nam na afloop op een mooie manier afscheid van enkele spelers en de staf, het 1e plaatste zich voor de nacompetitie in een leuke en hele sportieve wedstrijd
(complimenten aan Laakkwartier), het was heerlijk weer én niet onbelangrijk de derde helft was weer beregezellig en duurde tot rond middernacht….

Volgende week gaan we op voor de eerste finale bij de studenten van Ariston’80 in Delft.

Bestuur

 

2018-05-27T12:43:53+00:00 mei 27th, 2018|Quintus 1, Verslag|