WV / Gona 1 – Quintus 1, 21-04-18

/, Verslag/WV / Gona 1 – Quintus 1, 21-04-18

Quintus had de bij voorbaat schier onmogelijke opdracht de thuisploeg van de titel af te houden.
WV / Gona, die tot nu toe alles gewonnen had, had groots uitgepakt, bij een héérlijk temperatuurtje kwamen de spelers met confetti en vuurwerk het veld op.
Quintus leunde uiteraard naar achteren maar kwam de eerste 25 minuten niet onder de druk uit en na twee mooie doelpunten en twee fantastische reddingen van Robin stond het halverwege de eerste helft 2-0.
WV / Gona verslapte iets en Quintus kon beter met de tropische omstandigheden omgaan. Bram kreeg dé kans op de aansluitingstreffer maar de keeper redde fraai.

In de tweede helft was Quintus de betere en fittere ploeg en waren er genoeg kansen om alsnog te stunten maar het vizier stond niet op scherp.
Uiteindelijk was de eindstand 2-0 en werd de thuisploeg niet onverwacht en geheel verdiend kampioen, maar Quintus kon met opgeheven hoofd van het veld na een prima pot.
Wv / Gona gefeliciteerd!!

Het feest na afloop ging uiteraard ook aan de Heulenaars niet voorbij, want bij winst of verlies …gefeest zal er worden!
Er waren diverse zangers en ook de mannen van Niels liepen op een gegeven moment mee in de polonaise, zeker ook omdat Laakkwartier gelijk gespeeld had waardoor het er naar uit ziet dat de laatste thuiswedstrijd tegen hetzelfde Laakkwartier alles beslissend wordt.
19 mei gaan we pas weer verder met een uitwedstrijd tegen Concordia in Delft.

Bestuur

2018-04-22T23:39:50+00:00 april 22nd, 2018|Quintus 1, Verslag|