FC Zoetermeer 1 – Quintus 1, 07-04-18

/, Verslag/FC Zoetermeer 1 – Quintus 1, 07-04-18

Deze keer mochten de Heulenaren naar Zoetermeer om te proberen de belangrijke drie punten mee te nemen.
Thuis was gelijkgespeeld dus het zou geen appeltje-eitje worden was de verwachting.
Klokslag half vijf klonk het beginsignaal en amper drie minuten later stond de 0-1 al op het scorebord door een mooi doelpunt van Bram.
De eerste tien minuten was Quintus de bovenliggende partij maar daarna zakte Quintus ver weg, de gastheren met wat snelle behendige jongens voorin, stichtten regelmatig gevaar en dat resulteerde in een op dat moment verdiende 2-1 voorsprong.
De rust werd bereikt met een 2-1 stand en duidelijk was dat de Heulenaren de tweede helft uit een ander vaatje moesten tappen om geen duur puntenverlies te lijden.

Ik weet niet wat er in de thee zat maar binnen één minuut promoveerde Rob een goede voorzet van Bram tot een doelpunt: 2-2.
En de Heulenaren gingen vol door. Ineens regende het kansen en de 2-3 van Bram was niet meer dan logisch.
Zoetermeer wilde niet verliezen maar gaf daarmee zoveel ruimte weg dat Quintus de 2-4 had moeten maken…, maar aangezien de vele kansen niet werden benut is daar altijd nog die oude voetbalwet en ineens stond het 3-3.
Met nog 20 minuten te gaan lag de wedstrijd helemaal open, Zoetermeer miste grote kansen en Quintus miste nog veel meer grote kansen en uiteindelijk stond er 3-3 op het scorebord toen de scheidsrechter om tien voor half zeven affloot.

Duur puntenverlies, maar alles ligt nog open. Het wordt een bloedstollend gevecht om de nacompetitieplaatsen de komende weken.
Volgende week komt HPSV naar Kwintsheul.

Bestuur

2018-04-08T11:47:13+00:00april 8th, 2018|Quintus 1, Verslag|