TAC ’90 1 – Quintus 1, 31-03-18

/, Verslag/TAC ’90 1 – Quintus 1, 31-03-18

Op voorhand bestempeld als een lastige uitwedstrijd omdat de gastheren in de thuiswedstrijd van Quintus hadden laten zien over een redelijk en enthousiast team te beschikken.
Zaak voor de mannen van Niels en Eus was om de drie punten mee te nemen om het bereiken van de nacompetitie- plaatsen niet uit het zicht te verliezen.

Na vijf minuten kwam de thuisploeg op voorsprong door een zondagsschot dat zomaar in de kruising vloog, Quintus kon dus vol aan de bak.
In een eerste helft, waarin Quintus wel aandrong maar niet heel veel 100% kansen kon afdwingen en de gastheren aardig meevoetbalden zonder verder gevaarlijk te worden, kwam Quintus rond de 20e minuut op 1-1 door Daniel en niet veel later schoot Bram Q1 naar de voorsprong, 1-2 was tevens de ruststand na een door vooral veel (sportieve) strijdlust spannende en enerverende eerste helft.

De tweede helft werd Quintus de eerste 10 minuten naar achteren gedrukt maar kwam nog steeds niet in grote problemen en ineens stond Quintus 1-4 voor. Drie goede aanvallen leverden 2 doelpunten op, eerst een steekpass van Remco op Daniel die de 1-3 binnenschoot en daarna een mooie voorzet van Bram die Daniel binnenkopte: 1-4.
Wedstrijd gespeeld zou je zeggen…
Maar de thuisploeg bleef erin geloven en Quintus ging naar achteren lopen en dan roep je het onheil over je af.
De 2-4 viel en met nog 18 minuten te spelen voelde je dat als TAC’90 nog een doelpunt zou maken Quintus zwaar in de problemen zou komen.
Met kunst en vliegwerk hield Quintus gelukkig stand en waren de punten binnen.

Aangezien concurrent Semper Altius verloor bij Oliveo steeg Quintus naar de 4e plaats (nacompetitie plek).
De laatste wedstrijden worden bloedstollend spannend en de Heulenaren kunnen de steun van ons trouwe publiek goed gebruiken.
Volgende week gaan we op bezoek bij FC Zoetermeer.

Bestuur

 

2018-04-01T20:35:25+00:00april 1st, 2018|Quintus 1, Verslag|