Sportkamp Wanssum 2018

/, Jeugd, Topnieuws/Sportkamp Wanssum 2018

Kamp 2018

Een nieuw jaar is weer  begonnen en ook de voorbereidingen voor het kamp van 2018 zijn weer in volle gang. Wie heeft er dit jaar weer zin om mee te gaan naar Wanssum?

Wat houdt het kamp precies in?
Op het kamp in Wanssum zijn ongeveer 250 kinderen van verschillende sportverenigingen. Samen met je Quintusvrienden zit je in een tent van maximaal 10 personen waarmee je het dagprogramma afwerkt. Een week kamp in Wanssum houdt in dat je met vriendjes en vriendinnetjes een week lang lol hebt. Op het programma staan onder meer sport- en spel, puzzeltochten bosspellen, spooktocht, bonte avond en ga zo maar door.

Het kamp wordt geleid door de kampstaf. Dit is een ervaren team dat ervoor zorgt dat alles op het kamp goed is geregeld. Zij zorgen onder andere voor het koken van het eten, het uitzetten van de spellen, de EHBO en alles wat er bij zo’n kamp komt kijken. Iedere tent vanuit Quintus wordt geleid door minimaal 2 begeleiders vanuit de vereniging. 

Wanneer is het?
Als ieder jaar is het kamp weer in de éérste week van de basisschoolvakantie. Om precies te zijn van zondag 15 juli t/m zaterdag 21 juli

Waar is het?
Het kamp wordt als ieder jaar georganiseerd in het Limburgse Wanssum. Het vindt plaats op een multifunctioneel sportcomplex gelegen in een bosrijk gebied.

Voor wie is het?
Ieder lid van Quintus tussen de 8 en de 12 jaar (basisschool) kan zich opgeven voor dit kamp. Het is dus bedoeld voor zowel jongens als meisjes voor iedere sporttak van Quintus.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor het kamp bedragen dit jaar €210,- per persoon

Hoe kan ik inschrijven?
Voor degene die al weten hoe het werkt is het vanaf heden mogelijk om in te schrijven via: quintussportkamp@hotmail.com. Graag ontvangen we dan per mail de volgende gegevens:
– Naam:
– Adres:
– Telefoon: (bij voorkeur 06)
– emailadres
– Geboortedatum
– Zorgverzekeringsmaatschappij
– Zorgverzekeringsnummer
– Bij wie je in de tent wil (maximaal 3 namen)

Voor degenen die nog niet precies weten wat het kamp inhoudt en misschien nog wat vragen hebben, organiseren we op woensdag 21 februari van 19:00 uur tot 20:00 uur een inschrijfavond in de kleine kantine van Quintus. Je kunt je die avond inschrijven door het bijgevoegde inschrijfstrookje ingevuld mee te nemen. Alle openstaande vragen kunnen we dan ook direct beantwoorden.

2018-02-20T09:37:00+00:00 februari 20th, 2018|Algemeen, Jeugd, Topnieuws|