Trainingskamp selectie Quintus zeer geslaagd.

/, Quintus 2, Selectie, Verslag/Trainingskamp selectie Quintus zeer geslaagd.

Voor het 1e en 2e van Quintus was afgelopen vrijdag de start van de 2e seizoenshelft een feit met het trainingskamp.

Dit seizoen is gekozen om in Goirle te overnachten en ook daar de meeste activiteiten te doen.

Op vrijdag werd er rond 15:00u flink handen geschud en de beste wensen uitgesproken waarna we stipt 3 uur startten met de eerste training van het seizoen. Na een korte pauze was toch wel duidelijk dat conditioneel weer wat stappen genomen moeten worden, maar de instelling was er zeker niet minder om. Een goede training om te starten.

Na de training werd er een hapje gegeten in de Jachthaven en de ervaringen van kerst en oud en nieuw met elkaar gedeeld. Het was gelijk al gezellig en de Jachthaven heeft ons als groep prima bediend met een paar heerlijke broodjes. Ook al is het daar al uitgesproken kunnen we het op deze manier ook niet laten om nogmaals onze dank hiervoor uit te spreken.

De gezelligheid was helemaal top en nam alleen maar toe in de bus richting Goirle. Er werd flink gezongen en plezier gemaakt. Bij aankomst bleek de accommodatie “Active stay” zich erg goed te lenen voor onze doelen van het kamp en Stonden de Quiz Brothers al klaar met een leuke Nieuwjaars quiz. Ook vanuit dit schrijven nogmaals onze dank voor Jan Duindam voor het verzorgen van ons avondprogramma.

De winnaars mochten natuurlijk een foto maken. Rond 12 uur was de quiz afgelopen er werd er nog nagenoten onder het genot van een drankje.

Op zaterdagochtend stond iedereen keurig op tijd fris en fruitig klaar voor het ontbijt. Gelijk aansluitend werd er een zaaltoernooi afgerond waarbij de onderlinge rivaliteit hoog was. Een topactiviteit en een groepswinnaar van het toernooi en Dean van der Stap als individuele winnaar omdat hij via penalty’s zich topscoorder van het toernooi mocht noemen.

Na de lunch was het tijd om wat uitdaging te zoeken. Het een parcours op hoogte werd dat gevonden. Een enkele van ons spurtte door het parcours en een enkelen overwon zijn angst door het te overleven. Bas onderscheidde zich zeer positief door het materiaal van het parcours tot het uiterste te testen. Het bleek in ieder geval een veilig parcours. De vrije val aan het eind was een goede afsluiter van de middag waarin van 09:00u tot 16:30u non stop werd gewerkt.

Het eten werd onderling verzorgd en goed ontvangen, de heerlijke macaroni was helemaal op. Veel plezier en teambuilding is bereikt. De avond werd natuurlijk het hoogtepunt. Op stap in Tilburg waarbij we als groep zijn begonnen en het bier vloeide rijkelijk. Onder het genot van het drankje en wat kaarslicht werd er plezier gemaakt tot in de kleine uurtjes van de nacht. Quintus die liet zien dat ze 1 groep zijn en ook met elkaar in 1 tent afsluiten zittend op een rij.

De ochtend bleken de meesten nog redelijk fris te zijn en was het Engels ontbijt zeer welkom.

De accommodatie was binnen het uur opgeruimd en de terugreis in de bus werd rustig aangevangen. Gelukkig was Ruud met een stukje zang in de bus de aanjager tot meer zingen en plezier. Het was natuurlijk de chauffeur die het compleet maakte doordat ze even de weg kwijt raakte en ons zo 20 minuten extra plezier gaf.

Een zeer geslaagd trainingskamp waarin teambuilding en training zeer goed gelukt zijn. Op naar de 2e seizoenshelft met als doel promotie en handhaving.

Onze dank gaat uit naar:

De Jachthaven

Quiz Brothers

Quintus en de gehele begeleiding.

2018-04-24T21:42:05+00:00 januari 12th, 2018|Quintus 1, Quintus 2, Selectie, Verslag|