CWO-Quintus, 25-11-2017

/, Quintus 2, Verslag/CWO-Quintus, 25-11-2017

Zaterdag 25 november, vandaag staat CWO op het programma. waar voor een aantal de jachtdag nog maar net was afgelopen, was toch iedereen weer scherp voor de wedstrijd. Met de nederlaag tegen deltasport  nog goed in het geheugen konden we afreizen naar CWO.

Begin van de wedstrijd zijn beide partijen aan elkaar gewaagd. Waar Quintus de voetballend betere was, had Quintus het moeilijk met de lange ballen van CWO. Na enige tijd schiet de bal tussen de verdediging door en kan één van de snelle buitenspelers afronden, 1-0. Ondanks de achterstand wordt Quintus beter en neemt de overhand, wat resulteert in een aantal goed kansen. Waaronder een lage voorzet van rechts, die Jim op goal schiet, waarna Mats eenvoudig kan afwerken op de rebound van de keeper, 1-1. Terwijl we nog steeds de betere partij waren, blijft CWO kansen creëren en kan vanuit een corner vrij binnen schieten, 2-1. Dit geeft CWO vertrouwen en blijft aandringen. Waardoor een voorzet tegen Dirk zijn aan komt, en de scheids de bal op de stip legt. Alsof een strafschop nog niet genoeg was, krijgt hij er ook nog een gele kaart voor. De strafschop wordt benut en gaan met een 3-1 de rust in.

In de rust word er vertrouwen in gepraat, en gaan we vol goede moed de 2de helft in. De 2de helft beginnen we beter en krijgen al snel een aantal grote kansen, deze worden niet benut. We proberen nog wat te breken door 1 op 1 te spelen, en Ruud binnen de lijnen te brengen. Ook dit mocht niet baten en de stand blijft 3-1.

2017-12-04T15:55:36+00:00 december 4th, 2017|Algemeen, Quintus 2, Verslag|